Vállalkozásunk 2008 elején alakult. Székhelye Dél-Dunántúlon, Somogy megyében, Kaposvár városában található. Fő profilunk a webhosting , különböző tárhely és email szolgáltatások. Ezekről bővebben a szolgáltatások menüpont alatt tájékozódhat.

Már több éve foglalkozunk a számítástechnika különböző ágazatival. Azzal az elhatározással indultunk, hogy ügyfeleinknek minél átfogóbb, komplexebb szolgáltatást tudjunk nyújtani, a domain regisztrációtól kezdve a weblap elkészítésén keresztül, a különböző adatbázis és tárhely szolgáltatásokig. Célunk minél magasabb szinten kiszolgálni a különböző területeken felmerülő igényeket, a magas fokú minőség szem előtt tartásával.

A teljes körű ügyintézést (tárhely szolgáltatás, weblap készítés, technikai segítségnyújtást) alapvető követelményként kezeljük .   

Fontosnak tartjuk a legújabb technológiák folyamatos nyomon követését, megismerését és gyors alkalmazását a magas minőségi színvonal fenntartása érdekében.

Egy projekt elkészültével nem záródik le a kapcsolat a megrendelő és közöttünk. Folyamatosan informáljuk őket az elérhető piaci újdonságokról, így nem csak a készítésnél, hanem a folyamatos fejlesztésnél is folyamatosan jelen lehetünk.

Amennyiben bármilyen kérdése lenne kérem keressen bennünket bátran a kapcsolat pont alatt található elérhetőségeink egyikén.